Fakültemiz Dergi Editörlüğü ve Sekretaryasında (Görev Süresinin Dolması Sebebiyle) Değişiklik

Haber Tarihi :   06.02.2024

18 Ocak 2024 tarihi itibarıyla Fakültemiz Dergisi,  dergi editörlüğü ve sekretaryasında (görev süresinin dolması sebebiyle) değişiklik olmuştur. Şimdiye kadar görevini başarıyla yürüten ve tamamlayan başta Dergi Editörümüz Prof. Dr. Fatih ERTUGAY, Editör Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Yasin GÖRMEZ ve Dr. Öğr. Üyesi Gamze ÇİMEN ve dergi sekretaryamızda görevli Arş. Gör. İbrahim BULDUR ve Arş. Gör. Ömer KÖSE ’ye içtenlikle teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Yeni dönemde Dergi Editörümüz Doç. Dr. Zekai ŞENOL, Editör Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Sibel ŞENER ve Dr. Öğr. Üyesi Ali Oğuz BAYRAKÇIL ve dergi sekretaryamızda Arş. Gör. Mustafa TEMİZ ve Arş. Gör. Beyza ETİZ görevlendirilmiş olup, kendilerini tebrik eder, başarılar dileriz.