Finans ve Bankacılık Bölümümüz öğretim üyeleri 7+1 olarak bilinen İşletmede Mesleki Eğitim dersi hakkında 4. Sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

Haber Tarihi :   07.05.2024

Finans ve Bankacılık Bölümü öğretim elemanları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Demir’in başkanlığında 29 Nisan 2024 günü 7+1 olarak bilinen İşletmede Mesleki Eğitim dersi hakkında 4. Sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Toplantıda öğrencilerin bu ders kapsamında eğitim aldıkları işletme/kurum/kuruluşlarda neler yaşadıkları, memnuniyetleri, sistemin sorunları vb. üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Bölüm Başkanı Demir, öğrencilerden hem sözlü hem de anket yoluyla görüş aldıklarını; elde edilen geri dönüşlere göre öğrencilerin büyük çoğunluğunun işletmede mesleki eğitim dersinin işleyişinden memnun olduklarını; ayrıca finans ve bankacılık bölümü öğretim üyelerinin İşletmede Mesleki Eğitim dersi hakkında tam destek verdiklerini belirtti.