Fakültemiz Potestas Kulübü Ankara Etkinliği

Haber Tarihi :   16.05.2022

Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü nezdinde faaliyet gösteren Potestas Kulübü olarak Kulüp Başkanı Yakup Koçaslan eşliğinde toplam 50 kişi ile Ankara'da ziyaretlerde bulunuldu.

Ankara ziyareti kapsamında Gazi Meclisi, Millet Kütüphanesi ve 15 Temmuz Müzesini Ziyaret ederek dolu dolu bir gün geçirdiler.

Bölüm öğrencileriyle gerçekleştirilen bu ziyaretler kapsamında özel ve önemli anlara şahitlik edildi.

Potestas Kulübü Öğrencileri, Ankara ziyaretleri kapsamında kendileri ile ilgilenen Sivas Milletvekili Sayın Semiha Ekinci, Sivas Belediye Başkanı Sayın Hilmi Bilgin ile Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Hakan Yekbaş ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülay Ercins'e Teşekkür Ettiler.