Fakültemizde, “Siyasi, Hukuki ve Ekonomik Açıdan 28 Şubat” konulu program düzenlendi.

Haber Tarihi :   29.02.2024

Fakültemiz Prof. Dr. Murat Sarıkaya konferans salonunda “Siyasi, Hukuki ve Ekonomik Açıdan 28 Şubat” konulu program düzenlendi.
Moderatörlüğünü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halis Çetin’in yaptığı ve Prof. Dr. Fatih Ertugay, Doç. Dr. Halil İbrahim Kaya ve Dr. Öğr. Üyesi Ali Çiçek’in konuşmacı olarak yer aldığı programa Dekanımız Prof. Dr. Gülay Ercins, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Raci Kılavuz, Dr. Öğr. Üyesi Engin Dursun, Rektör Danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Gazi Sonkur, Dr. Öğr. Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu, Fakülte Sekreterimiz Muhlis Öztürk, akademik - idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.