Sevgili öğrencilerimiz,

İş hayatına başlamadan önceki son durağınız olan üniversite, hayatınızdaki en önemli dönüm noktalarından birisidir. Çünkü üniversite sorgulamanın ve araştırmanın öğrenildiği yerdir. Bu özellikleri kazanmanızda size en önemli katkıyı yapacak yer üniversitedir.

Ayrıca, iş hayatına atılmadan önce gerekli olan donanımı elde ettiğiniz yer üniversitedir. Fakültemiz, bünyesinde yer alan İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler, Maliye, Yönetim Bilişim Sistemleri, Ekonometri, Uluslararası Ticaret ve Lojistik  ve  Bankacılık ve Finans bölümlerimizde bir taraftan sizleri belli bir meslek ile ilgili donanıma kavuşurtururken, aynı zamanda kendinizi geliştirebileceğiniz kulüp faaliyetlerimiz ile öğrencilerimizin hizmetindedir.