Fakültemizde "KPSS A Grubu ve Sosyal Güvenlik Denetmenliği" konulu konferans düzenlendi.

Haber Tarihi :   23.05.2022

Fakültemiz Prof. Dr. Murat Sarıkaya Konferans salonunda Maliye Bölümü tarafından "KPSS A Grubu ve Sosyal Güvenlik Denetmenliği" konulu konferans düzenlendi.
Konferans Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Maliye Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nazım Öztürk'ün açılış konuşmasından sonra ''SGK' nin Genel Yapısı ve İşleyişi'' hakkında Ebubekir Kaleli, ''Kayıt Dışı İstihdam ve Denetimi'' konusunda Fatih Erturhan, ''Sosyal Güvenlik Denetmenlerinin Görev ve Yetkileri'' konusunda Murat Tosun, ''Öğrencilerin Sigortalılığı'' konusunda Sefa Geven ve ''Kariyer Meslek Olan Sosyal Güvenlik Denetmenliği ve Mesleğe Giriş Şartları'' hakkında Yasemin Erdem tecrübelerini ve iş konusunda karşılaştıkları olayları öğrencilerimiz ile paylaştılar. Konferans Prof. Dr. Nazım Öztürk'ün konuşmacılara Teşekkür Belgelerini takdim etmesiyle son buldu.