Fakültemizde ''Muhasebe Mesleğinin Dünü, Bugünü ve Yarını'' konulu konferans düzenlendi.

Haber Tarihi :   24.05.2022

Fakültemiz Prof. Dr. Murat Sarıkaya Konferans Salonunda İşletme Bölümü tarafından düzenlenen konferans Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. İşletme Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Sadık Öncül'ün ve Dekan V. Prof. Dr. Hakan Yekbaş'ın  açılış konuşmalarından sonra Muhasebe Mesleğinin Dünü, Bugünü ve Yarını konusunda Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, Kobi Analiz Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜRMOB eğitmeni olan Hakan Tartar Bey öğrencilerimize muhasebe mesleği hakkında deneyimlerini aktardı.
Program yapılan soru-cevabın ardından Prof. Dr. Mehmet Sadık Öncül'ün teşekkür plaketi takdim etmesiyle son buldu.

Davetliler program sonrası  Dekanlığımıza ziyarette bulundular. Gerçekleşen bu ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu ve Hakan Tartar Bey kendi yazmış olduğu "Konkordato" isimli kitabını fakültemiz kütüphanesine hediye etti.