"6. Anadolu Uluslararası Ticaret ve Lojistik Zirvesi" Yapıldı.

Haber Tarihi :   27.05.2022

Fakültemiz Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren @utlkresmi Kulübünün düzenlediği etkinlik Cumhuriyet Kültür Merkezi Kadı Burhanettin Salonunda gerçekleştirildi.

Etkinlik saat 10'da kulüp başkanı Oğuzhan Demir'in konuşmasıyla başladı. 1. Oturumda Ekol Lojistik İnnovasyon Merkezi Direktörü Erdal MEMİŞ konuşmasını gerçekleştirdi. Öğleden sonraki 2. Oturumda Sigma Lojistik Genel Müdürü Şenol İBİŞ konuşmasını gerçekleştirdi. 3. Oturumda Teksan Müşteri Memnuniyeti Müdürü Filiz KAZANCI konuşmasını gerçekleştirdi. 4. Oturumda ise Estaş Eksantrik San. ve Tic. A.Ş. İthalat Operasyon Sorumlusu Seda KARASU konuşmasını gerçekleştirdi. Etkinlikler arasında öğrenciler canlı müzikle keyifli dakikalar geçirdi. Oturumlar arasında fuaye alanında yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu. Katılımcılara konuşmalarından sonra kitap hediyesi ve plaket takdimi yapıldı. Kulüp öğrencileri etkinliğe katılan katılımcılara ve öğrencilere teşekkür ettiler.