Fakültemizde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi 1. sınıflara yönelik Oryantasyon Programı düzenlendi.

Haber Tarihi :   29.09.2022

Fakültemizde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi 1. sınıflara yönelik Oryantasyon Programı düzenlendi.
Programa, Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yusuf Demir ve Dr. Öğr. Üyesi Mualla Akçadağ, ile Akademisyenler - Öğrenciler katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Vekili Prof. Dr. Yekbaş, “Bu manzarayı biz aslında çok özledik. Bundan bir yıl önce pandemi sebebiyle uzaktan eğitim yapıyorduk. Bu koltuklar sınıflar bomboştu. Sizleri burada görmek çok güzel gerçekten hele ki bu sene yenisiniz. Belli gözleriniz ışıl ışıl bizimde evladımız var o da bu sene üniversiteye hazırlanıyor. Üniversitede okumak, eğitim görmek çok farklı bir duygu bunu zamanla daha iyi anlayacaksınız. Liseden çok farklı bir ortam burası. Çok kıymetli hocalarınızla tanışacaksınız. Her biri gerçekten kendi alanında uzman Türkiye’de ve uluslararası alanda çok tanınmış isimler. Memleketimizin her yanından Üniversitemize gelen öğrencilerimize her şeyden önce hoş geldiniz diyorum.” dedi.
Açılış konuşmasının ardından Ekonometri Bölümü Araştırma Görevlisi Yağız Can Bayhan oryantasyon sunumunu gerçekleştirdi.

 

Oryantasyonda 7+1, Erasmus ve Farabi değişim programları, Eduroam gibi 1. sınıf öğrencilerinin 4 yıl boyunca ihtiyaç duyacakları, bilmeleri gerekenler anlatıldı.

Yukarı