Fakültemizde “SİGORTA SEKTÖRÜNÜN GENEL GÖRÜNÜMÜ VE KARİYER PLANLAMASI” PANELİ YAPILDI

Haber Tarihi :   12.12.2022

Fakültemiz Finans ve Bankacılık Kulübü tarafından “Sigorta Sektörünün Genel Görünümü ve Kariyer Planlaması” başlıklı konferans düzenlendi.
Prof. Dr. Murat Sarıkaya Konferans Salonu’nda düzenlenen Programa İ.İ.B.F Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yusuf DEMİR ve  Dr. Öğr. Üyesi Mualla AKÇADAĞ, Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Güven DELİCE, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof.Dr. Güven DELİCE, sunumu yapılacak olan konuların tüm katılımcılara faydalı olması temennisinde bulunarak sözü konuşmacılara bıraktı.
Panelde, SCÜ Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Fuat ÇAMLIBEL, Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Murat SALMAN ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Sinan DEMİR, sigorta sektörünün genel görünümü, sigorta sektöründe kamu ve özel sektörde kimlerin çalışabileceği, kariyer basamaklarını nasıl tırmanmaları gerektiği konularında sunum yaptılar.
Panel sonunda, konuşmacılar ve katılımcılara teşekkür edildi ve  bölüm hocaları tarafından panelistlere  teşekkür belgesi verilerek, program sonlandırıldı.

Yukarı