Fakültemizde “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mesleğinde Kariyer Basamakları” başlıklı panel düzenlendi.

Haber Tarihi :   28.12.2022

Fakültemiz Finans ve Bankacılık Kulübü tarafından “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mesleğinde Kariyer Basamakları” başlıklı panel düzenlendi. Prof. Dr. Murat SARIKAYA Konferans Salonu’nda düzenlenen programa İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf DEMİR, Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Güven DELİCE, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Güven DELİCE, sunumu yapılacak konuların tüm katılımcılara faydalı olacağı temennisinde bulunarak sözü konuşmacılara bıraktı.

Panele konuşmacı olarak katılan Sivas Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı SMMM Metin BOYRAZ, SMMM Ragıp ÖZKAN, SMMM Derya TÜMER ŞANLI ve SMMM Kürşat ÖZKAN; muhasebe mesleği ve tarihçesinden bahsettikten sonra Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) unvanına sahip kişiler ne iş yapar, unvan sahibi olabilmek için gerekli şartlar ve adımların neler olduğundan bahsederek hali hazırda Sivas ilinde görev yapan SMMM’ler ile ilgili güncel verileri paylaştılar.

Panel sonunda konuşmacılar ve katılımcılara teşekkür edildi ve bölüm hocaları tarafından panelistlere teşekkür belgesi verilerek program sonlandırıldı.

Yukarı