Fakülte Yönetimimiz ile Akademik-İdari Personelimiz öğle yemeğinde bir araya geldi.

Haber Tarihi :   29.12.2022

Mihmandar Uygulama Otelinde Gerçekleşen 2022-2023 Güz Dönemi değerlendirme toplantısında Fakülte Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Hakan Yekbaş,  Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Yusuf Demir, Dr. Öğr. Üyesi Mualla Akçadağ, Fakülte Sekreterimiz Muhlis Öztürk ev sahipliğini yaptilar. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Koç ve Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emre Hastaoğlu yemekte fakültemizi yalnız bırakmadılar.

Akademik ve idari personelimize yıl içerisindeki gayretlerinden ötürü teşekkür edildi ve yapılan/yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verilerek istek ve talepler dinlendi; ayrıca emekli olan personelimize de plaket takdim edildi.

Bu vesile ile tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı ve bereketli bir yıl dileriz.