EFİ-2023 (Ekonomi Finans ve İşletme Kongresi)

Haber Tarihi :   05.06.2023

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen EFİ-2023 (Ekonomi Finans ve İşletme Kongresi)’nin açılış programına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünal KILIÇ, Prof. Dr. Hakan YEKBAŞ, Genel Sekreter Doç. Dr. Enis Baha BİÇER, İİBF Dekanı Prof. Dr. Gülay ERCİNS, dekanlar, müdürler ve çok sayıda akademisyen, iş insanı ve lisans üstü öğrenciler katılmıştır.
Kongre düzenleme kurulu başkanı Prof. Dr. Kıvanç Halil ARIÇ, EFİ-2023 Kongresinin amacının ekonomi, finans ve işletme alanlarında araştırmalar yapan akademisyenleri, iş insanlarını ve lisans üstü öğrencilerini bir araya getirerek ilgili alanlarda tüm paydaşlar arasında karşılıklı bilgi paylaşımının sağlanması ve geleceğe dönük araştırma ağlarının kurulmasına yönelik bir platform oluşturmak olduğunu belirtmiştir. 
Türkiye’nin farklı üniversitelerinden katılımın sağlandığı EFİ-2023 Kongresinde 108 bildirinin sunumunun gerçekleştirileceğini ifade etmiştir.  
Ayrıca Kongre sürecinde her türlü desteği sağlayan başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ olmak üzere, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan YEKBAŞ, Genel Sekreterimiz Enis Baha BİÇER ve Dekanımız Prof. Dr. Gülay ERCİNS’e teşekkürlerini sunmuştur.
EFİ-2023 Kongresinin planlamasında ve yürütülmesinde emek veren tüm düzenleme kurulu üyelerine ve EFİ-2023 Kongresine sponsorluk desteği sağlayan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Zeki ÖZDEMİR, Ekol Lojistik Y.K. Başkanı Sayın Ahmet MUSUL ve Sigma Lojistik Y.K. Başkanı Sayın Şenol İBİŞ’e teşekkürlerini sunmuştur.

Yukarı