Fakültemiz Potestas Kulübü tarafından "Keşke! Tecrübe Aktarımı" konulu söyleşi düzenlendi.

Haber Tarihi :   09.11.2023

Fakültemiz Prof.Dr. Murat Sarıkaya konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay Ercins, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Raci Kılavuz, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halis Çetin, ve Bölüm Akademik Kadrosu Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Güven Delice Fakülte akademik personeli ve öğrenciler katıldı.

Oturum Başkanlığını Prof. Dr. Halis Çetin'in yaptığı söyleşide Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 4. sınıf öğrencileri üniversite öğrenim hayatları boyunca tecrübelerini, Keşke dedikleri anlari ve Keşke dememek için neler yapılması gerektiğini öğrencilere aktardilar. Program yapılan soru-cevabin ardından sona erdi.