Fakültemiz Futbol Takımı, Fakülteler Arası Futbol Turnuvasının Şampiyonu Oldu.

Haber Tarihi :   05.12.2023

Fakülteler Arası Futbol Turnuvasında son olarak Mühendislik Fakültesi ile karşılaşan futbol takımımız sahadan 4-3 galip ayrılmış ve bu sonuçla şampiyonluğa ulaşmıştır. Rakibimiz Mühendislik Fakültesini tebrik ederiz. Başarıda emeği olan herkesi, Teknik Direktörümüz Prof. Dr. Fatih Ertugay'ı, Teknik Direktör Yardımcımız Arş. Gör. Mustafa Temiz'i formamız için ter akıtan futbolcularımızı, değerli öğrencilerimizi, canı gönülden tebrik ediyor, ve bu maçta bizi yalnız bırakmayan Dekanımız Prof.Dr. Gülay Ercins'e, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Raci Kılavuz'a ve Dr. Öğr. Üyesi Engin Dursun'a, Fakülte Sekreterimiz Muhlis Öztürk'e, Fakültemizin Değerli Akademisyenlerine ve Öğrencilerine Teşekkür Ederiz.