Fakültemizde "Güncel gelişmeler ışığında Ortadoğu'nun ekonomik politiği " konulu söyleşi düzenlendi.

Haber Tarihi :   08.12.2023

Fakültemiz İktisat kulübü tarafından Kırklareli Üniversitesi öğretim üyesi ve İLEM koordinatörü Doç. Dr. Taha Eğri'nin de katılımı ile "Güncel gelişmeler ışığında Ortadoğu'nun ekonomik politiği " konulu söyleşi düzenlendi.
Fakültemiz Prof. Dr. Murat Sarıkaya konferans salonunda düzenlenen etkinlik, İktisat Bölümü Başkanı Prof. Dr. Adem Doğan, İktisat bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Ayşe Meral Uzun, Prof. Dr. Ahmet Uzun, Doç. Dr. Sezgin Zabun, Doç. Dr. Hacı Ahmet Karadaş, Doç. Dr. Yusuf Demir, Doç. Dr. Halil İbrahim Kaya, Dr. Öğr. Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu, Araştırma görevlisi Uğur Arslan ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.
Etkinliğimiz İktisat Bölümü Başkanı Prof. Dr. Adem Doğan'ın konuşması ile başlamış, Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taha Eğri'nin konuşmasının ardından yapılan soru-cevap bölümü ile tamamlanmıştır.