Fakültemiz İktisat Kulübü tarafından " İktisat Kulübü Maskeli Kahramanlarla Buluşuyor " etkinliği düzenlendi.

Haber Tarihi :   11.12.2023

Fakültemiz İktisat Kulübü tarafından Pastabay'ın katkılarıyla " İktisat Kulübü Maskeli Kahramanlarla buluşuyor" etkinliği düzenlendi.

Sivas Cumhuriyet üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğimize Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay Ercins, Dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Engin Dursun, İktisat Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğan, Finans ve Bankacılık Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Güven Delice, Kulüp Danışmanı Doç. Dr. Hacı Ahmet Karadaş, Fakülte Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Şebnem Zorlutuna ve Dr. Öğr. Üyesi Murat Fatih Tuna, Araştırma görevlisi Uğur Arslan ve Fakültemiz öğrencileri katılmıştır.

Etkinlik Çizgi Film, Eğlenceli oyunlar - Aktiviteler, Resim yarışması içeriği ile başlamış, Maskeli kahramanlarımıza hediyelerinin verilmesinin ardından ikramlıklar ile sona ermiştir.