Fakültemiz Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulübü tarafından ‘Mezundan Kariyere’ adlı seminer etkinliği düzenlendi.

Haber Tarihi :   27.03.2024

Fakültemiz bünyesinde faaliyetlerini yürüten Uluslararası Ticaret ve Lojistik kulübü tarafından 26.03.2024 tarihinde ‘Mezundan Kariyere’ adlı seminer etkinliği düzenlenmiştir. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gülay Ercins, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Engin Dursun, Uluslararası ticaret ve lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kıvanç Halil Arıç, Kulüp danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Çağatay Karaköy ve fakültemizin akademik-idari personellerinin katılımlarıyla Prof. Dr. Murat Sarıkaya Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Netbor Plastik Boru Satın Alma Şefi Songül GÜLDİKEN, Ceva Lojistik Konteyner Operasyonları Lojistik Sorumlusu Yavuz ARAS, Soul Atelier Co_Founder Umur ÖLMEZ, Luxcon Global Lojistik Çözümleri Ltd A.Ş Export Manager ( Co_ Partner) Alperen KAZANDIR, Gürsoy Şirketler Mepar Nakliyat Lojistik Uzmanı Furkan YÜKSEL tarafından fakültemiz ve uluslararası ticaret ve lojistik bölümü hakkında sunumlar yapılmıştır.