Ahmed Furkan CAYMAZ Konferansı

Haber Tarihi :   13.12.2021

Fakültemiz Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü mezunu Ahmed Furkan CAYMAZ fakültemize bu kez iş hayatındaki deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmak için geldi.

Fakülte Konferans Salonundaki konferansa Fakülte Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Selçuk BUYRUKOĞLU Ve Dr. Öğr. Üyesi Mualla AKÇADAĞ ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kıvanç Halil ARIÇ ve Öğretim Üyeleri katıldı.

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Öğrencisi olduğu fakültemize bu sefer konuşmacı olarak gelen Ahmed Furkan CAYMAZ iş hayatındaki deneyimlerinden bahsettikten sonra sorulan sorulara içtenlikle cevaplar verdi. Program Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kıvanç Halil ARIÇ'ın plaket takdim etmesiyle son buldu...

Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Fakültemizi Takip Edebilirsiniz.

Facebook               Twitter               Instagram