Fakültemizin değerli akademik ve idari personeli ve sevgili öğrenciler,

Öncelikle önümüzdeki Bahar Döneminin hayırlı ve başarılı geçmesini diliyorum.

Maalesef pandemi nedeniyle güz döneminde olduğu gibi bahar dönemi dersleri de uzaktan eğitim yoluyla işlenecek.

Ancak pandemi krizini fırsata çevirmek sizlerin elinde. Zira kendinizi okul sonrasında iş hayatına hazırlamak için önümüzdeki günlerde bol zamanınız olacak.

Özel sektörde çalışmak isteyen öğrencilerimiz çalışmak istedikleri sektörlere yönelik online eğitim kurslarına kayıt olabilirler. Şu an bilişim ve yazılım sektörü, İngilizce, muhasebe, finans, yöneticilik ve mentörlük eğitimine ilişkin çok sayıda online kurs düzenleniyor. Lütfen onlardan birine kayıt olalım.

Kamuda çalışmak isteyen öğrencilerimiz ise KPSS A uzmanlık sınavı için genel kültür ve genel yetenek yanında KPSS hukuk, maliye, iktisat, muhasebe ve İngilizce derslerine daha çok zaman ayırsınlar.

Bu vesileyle bahar döneminin akademik ve idari personele ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Sağlıcakla kalın.

Dekan, Prof. Dr. Coşkun KARACA