Belgegeçer : 0 346 219 1202
 'FİNANSAL PİYASALAR VE DEĞİŞEN BORSA DİNAMİKLERİ' ADLI WEBİNAR YAPILDI

13 Nisan 2021 Salı günü saat 14:00’da fakültemiz Finans ve Bankacılık bölümü tarafından “Finansal Piyasalar ve Değişen Borsa Dinamikleri” adlı webinar yapıldı. Webinarın konuğu Sermaye Piyasası Kurumunda  uzman olarak görev yaptıktan sonra birçok aracı kurum ve finansal kuruluşta yöneticilikler yapan, halen Piramit Menkul Kıymetler A.Ş. yönetim kurulu üyeliği ve Ostim Teknik Üniversitesi öğretim üyeliği görevlerini yürüten Dr. Berra DOĞANER olmuştur. Dr. Öğr. Üyesi Zekai ŞENOL moderatörlüğünde yapılan webinarda finansal piyasalar, Borsa İstanbul, aracı kurumlar, yatırım araçları, yatırımcılar, yabancı sermaye yatırımları, halka arzlar gibi konulara değinilmiş, piyasaların dünü, bugünü ve yarınları konuşulmuş, 38 yıllık finans dünyası tecrübesiyle Dr. DOĞANER, finans alanında görev yapmaya aday öğrencilerimize tecrübelerini, deneyimlerini ve tavsiyelerini aktarmıştır.