2024 Yılı Haberler

Merkezi Kayıt Kuruluşu Genel Müdürü Sayın Dr. Ekrem ARIKAN'dan fakültemize ziyaret.
Uluslararası Ekonomi Finans ve İşletme Kongresi (EFİ 2024) devam ediyor.
Fakültemizde " Piyasa Başarısızlığı ve Biyoekonomi : Kolombiya örneği" isimli söyleşi gerçekleşti.
Fakültemizde "3. Şiir Dinletisi Etkinliği" gerçekleştirildi.
Fakültemizde "Finans Sektöründe Kariyer ve Kritik Adımlar" konulu panel gerçekleştirildi.
Fakültemizde 'Solana & Smart Contract Workshop' etkinliği gerçekleştirildi.
Fakültemizin “30. Kuruluş Yılı Etkinlikleri” kapsamında İktisat Bölümü kariyer programı Prof. Dr. Murat Sarıkaya konferans salonunda gerçekleşti.
Fakültemizin “30. Kuruluş Yılı Etkinlikleri” kapsamında İşletme Bölümü kariyer programı Prof. Dr. Murat Sarıkaya konferans salonunda gerçekleşti.
Fakültemiz Prof. Dr. Murat Sarıkaya konferans salonunda "Pazarlamanın Öteki Yüzü" konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Fakültemizin “30. Kuruluş Yılı Etkinlikleri” kapsamında Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü kariyer programı Prof. Dr. Murat Sarıkaya konferans salonunda gerçekleşti.
Fakültemizin “30. Kuruluş Yılı Etkinlikleri” kapsamında Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü kariyer programı Prof. Dr. Murat Sarıkaya konferans salonunda gerçekleşti.
Fakültemizin “30. Kuruluş Yılı Etkinlikleri” kapsamında Çalışma Hayatlarında Başarılı olan Fakültemiz mezunlarının kariyer programı Prof. Dr. Murat Sarıkaya konferans salonunda gerçekleşti.
Fakültemizin “30. Kuruluş Yılı Etkinlikleri” kapsamında Maliye Bölümü kariyer programı Prof. Dr. Murat Sarıkaya konferans salonunda gerçekleşti.
Fakültemizin “30. Kuruluş Yılı Etkinlikleri” kapsamında Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü kariyer programı Prof. Dr. Murat Sarıkaya konferans salonunda gerçekleşti.
Fakültemizin “30. Kuruluş Yılı Etkinlikleri” kapsamında Finans ve Bankacılık Bölümü kariyer programı Prof. Dr. Murat Sarıkaya konferans salonunda gerçekleşti.
Fakültemiz Prof. Dr. Murat Sarıkaya Konferans Salonunda 13-17 Mayıs 2024 tarihlerinde "SCÜ'nün 50. Yılında İİBF'nin 30 Yıldızı" etkinlikleri gerçekleştirildi.
Fakültemizin “30. Kuruluş Yılı Etkinlikleri” kapsamında Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü kariyer programı Prof. Dr. Murat Sarıkaya konferans salonunda gerçekleşti.
Fakültemizde öğrenim gören uluslararası öğrencilerimizle toplantıda bir araya gelindi.
Finans ve Bankacılık Bölümümüz öğretim üyeleri 7+1 olarak bilinen İşletmede Mesleki Eğitim dersi hakkında 4. Sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

2023 Yılı Haberler

2022 Yılı Haberler